Adezivi de pliere

09 apr. Adezivi de pliere

Adezivii  nostri  de pliere sunt adaptati cu grijă la procedura de lipire cu pliere rotativă și sunt supuse unei optimizări continue. Pentru proiectare, tehnicienii noștri de aplicare din laboratorul de adezivi lucrează mână în mână cu dezvoltatorii noștri de asamblare. Acest lucru ne permite să garantăm interacțiunea perfectă între sistemul de aplicare și adeziv. Sistemul de lipire de pliere și adezivul de dispersie utilizat asigură performanțe de top cu viteze de prelucrare de până la 20 m/s. Duzele de aplicare miniaturale cu diametre de la 0,3 mm permit aplicarea lină a adezivului și obținerea unei aderențe optime. Recomandarea noastră profesională de adeziv vă oferă securitatea necesară pentru producția dumneavoastră. De asemenea, punem mare accent pe asigurarea utilizării economice pentru clienții noștri: până la cincizeci de kilometri de bandă de hârtie pot fi procesate cu doar un kilogram de adeziv nostru

-Gamă de produse standard rentabile și soluții speciale

-Poate fi folosit pentru o gamă largă de hârtie și suprafețe

-Caracteristici de rulare îmbunătățite (ajutor de pliere)

-Fiabilitatea producției pentru clienții noștri

Domenii de aplicare

-Lipire longitudinală

-Lipire încrucișată

-Înmuierea pliurilor

Adezivii și cleiurile noastre pentru legătorie sunt potriviți pentru toate tehnologiile și aplicațiile și se remarcă prin stabilitatea la temperatură ridicată și caracteristicile excelente de întindere plată.

Caracteristici:

Potrivit pentru toate tehnologiile și aplicațiile

Stabilitate la temperaturi ridicate

Caracteristici layplate excelente

Sisteme adezive inovatoare

Domenii de aplicare:

Lipici pentru coloana vertebrală

Lipici lateral

Carcasare

Alte lucrări de legătorie

Ambalajul servește nu numai la protejarea produsului și la furnizarea de informații clientului, ci și la transmiterea unui mesaj și a unei imagini cu privire la marcă. Adezivii noștri de înaltă performanță se găsesc în nenumărate articole de ambalaj din întreaga lume și sunt produși la o calitate optimă pentru a îndeplini cerințele individuale ale produsului respectiv. În aceste cazuri se folosesc dispersii, PSA și topituri la cald care se aplică prin aplicarea cu duză, rolă, disc sau roată.

Precizie de construcție, utilizabilă ca schemă cu un singur punct sau cu mai multe puncte

Precizie ridicată și pulverizare redusă, chiar și cu mașini de mare viteză

Proprietăți excelente de curgere a duzei

Domenii de aplicare:

Lipire longitudinală

Lipire încrucișată

Lipire de fund pliabil

Lipirea ferestrelor

Pungile de hârtie sunt o soluție de ambalare răspândită nu numai pentru ciment, granule sau materii prime chimice. Sunt utilizate în diverse dimensiuni și variante în domeniul bunurilor de larg consum și prezintă mai multe îmbinări lipite care sunt prelucrate în procese de mare viteză și complet automatizate. Sunt utilizate între două și șase straturi din diverse materiale, de la hârtie stratificată la folii și aluminiu. Adezivii noștri sunt ușor de aplicat și optimizați pentru procese de mare viteză. Pentru producția de saci de hârtie, folosim de obicei dispersii, metalocen topituri și PSA, care, la cerere, pot fi aprobate în conformitate cu reglementările .

Toate intervalele de vâscozitate

Adezivii sunt adaptați diferitelor combinații de hârtie/folie

Saci de hârtie

Saci cu supape

Schlauchsäcke

Saci cu podea transversală

Saci cu tuburi

Lipire rezistentă

Folii de etanșare

Sursa: https://www.planatol.de/en/adhesives/paper-and-packaging/