Adezivi planatol pentru prelucrarea lemnului

09 apr. Adezivi planatol pentru prelucrarea lemnului

Mobila

Pentru bandajarea cantului, gama noastră de produse include termofuzituri EVA umplute și neumplute, precum și adezivi PUR pentru aplicare pe diferite substraturi, cum ar fi muchii furnir, margini din lemn masiv, margini de hârtie sau margini termoplastice. Pentru împachetarea profilului se potrivesc adezivii termofuzibili pe bază de EVA, APAO sau PUR, în funcție de substrat. Gama noastră extinsă de adezivi pentru lipirea suprafețelor este completată de adezivi Kaurit® și Kauramin® de la BASF.

 

Caracteristici

Prelucrare eficientă

Proiectat pentru sarcini extrem de mari

Domenii de aplicare

Aplicare canturi

Finisarea marginilor

Laminare plată

Tehnologia 3D

Împachetare profil

Compozite din lemn

Pentru lipirea compozitelor din lemn precum placaj, lemn stratificat, scânduri de lemn sau prelucrarea furnirului, vă recomandăm utilizarea dispersiilor de grad D3 sau a rășinilor ureice sub formă lichidă sau pulbere.

 

Caracteristici

Aderențe puternice

Domenii de aplicare

Placaj

Lemn stratificat

Placi din lemn

Îmbinarea cu degetele

Prelucrare furnir

Laminare plată

Constructie

Adezivii noștri de asamblare pot fi utilizați pentru toate tipurile de lucrări de tâmplărie, de ex. trepte, ferestre sau dibluri din lemn. Selecția noastră extinsă de adezivi pentru fabricarea ușilor îndeplinește cerințele diverse în ceea ce privește capacitatea portantă, tehnologia și designul care decurg din elementele moderne de amenajări interioare. Iar pentru izolarea fonică sau hidroizolarea parchetului, gama noastră va oferi adezivul perfect pentru toate nevoile.

 

Caracteristici

Rezistenta mare de lipire

Dispersii pulverizate

De exemplu. de asemenea, pentru lipirea elastică dură

Domenii de aplicare

Productie usi

Productie de ferestre

Panouri de tip fagure

Elemente sandwich

Sursa: https://www.planatol.de/en/adhesives/woodworking/