Adezivii pe bază de apă Resicol C

09 apr. Adezivii pe bază de apă Resicol C

Adezivii pe bază de apă Resicol C sunt proiectați să ofere funcționalitate perfectă chiar și cu sisteme de aplicare cu viteză mare și foarte mare. Produsele pentru lipirea hârtiei și cartonului sunt concepute pentru a evita spumarea, filamentele și aglomerarea și să permită producția fără defecte în toate conditiile climatice.

Pentru aplicarea prin pulverizare a adezivilor cu duze, gama Resicol C este recomandată în special pentru o funcționalitate perfectă, fără filamente sau reziduuri pe duze, și pentru lipirea curată și sigură pe toate materialele precum vopsele, UV, fundaluri laminate și imprimate integral.

Lipirea de jos a pungilor și a cumpărătorilor necesită adezivi Resicol B de înaltă vâscozitate, care sunt stabili și fiabili la solicitări mecanice și în toate condițiile de mediu. Gama Resicol B garantează producția la cele mai mari viteze cu toate tipurile de hârtie – ușoară, grea, tratată, acoperită cu aluminiu și vopsită.

Pentru laminarea plastică, gama Resicol F este special concepută pentru toate tipurile de folie inclusiv OPP și metalizat, nu face spumă chiar și la viteze foarte mari și este rezistentă la șifonare/formare la cald pentru producerea de capace, tăvi etc

Gama Resicol HT este special formulată pentru producția de role de hârtie țesut, garantând viteză maximă de procesare și funcționalitate atât pentru aplicarea cu role, cât și pentru duze.

Sursa: https://www.leuenbergerspa.com/en/water-based-adhesives/