DESPRE NOI

NTS Commerce

Companie

NTS Commerce  este o companie specializata in furnizarea de solutii integrate pentru legatoriile de carte si pentru productia de amabalaje.

Suntem o companie cu capital privat, integral romanesc. Am inceput in Bucuresti in anul 1998, prin vanzarea spiralelor metalice dublu inelate si am continuat, la scurt timp, cu adezivi industriali si cutite pentru ghilotinele de hartie. In paralel comertului cu aceste consumabile, l-am adaugat si pe cel cu echipamente de legatorie si productia ambalajelor.

Compania noastra a promovat o abordare a produselor, bazata pe calitatea materiilor prime, pentru a asigura competente la standarde mondiale, furnizand astfel clientilor nostrii produse calitative, menite sa indeplineasca orice cerere existenta si oferind stabilitate recunoscuta in timp.

Echipamente pentru legatorii..

Biguire, perforare, echipamente de adunat, legarea cu spirale metalice dublu inelate, productia cartilor cu coperti flexibile, etc….

Adezivi industriali

Adezivi pentru caserare, brosare, adezivi pentru productia ambalajelor, legatorie, etc….

Spirale metalice dublu inelate

Agatatori pentru calendare, spirale metalice in bobina, spirale metalice debitate la dimensiune, spirale metalice taiate A4 sau A5.

Cutite ghilotina....

Baghete contra cutit, cutite pentru ghilotine, cutite pentru industria cauciucului, cutite pentru industria de reciclare, etc….

Ascutirea cutitelor de ghilotina..

Ascutirea cutitelor de ghilotina, ascutirea cutitelor din industria de reciclare, ascutirea cutitelor din industria materialelor plastice, etc…

Echipamente de pliat si lipit

Acesorii pentru masinlile de pliat si lipit, elemente de pliat si lipit, etc…

Pistoale de lipit

Pistoale de lipit mecanice ( batoane termoclei ), pistoale de lipit mecanice ( granule termoclei ), pistolae de lipit pneumatice, etc..

Echipamente de pliat si lipit

Accesorii pentru masinile de pliat si lipit, echipament de pliat si lipit,echipamente de pliat si lipit cutii cu fereastra.