DESPRE NOI

NTS Commerce

Echipa noastra

Echipa noastra este pregatita sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri cu solutii integrate pentru fiecare proiect.

Pentru fiecare dintre noi, NTS Commerce a reprezentat o adevarata scoala, in care ne-am dezvoltat in timp ca si profesionisti si unde ne-am insusit valorile companiei: seriozitatea, profesionalismul, si flexibilitatea, precum si deprinderea de a lucra la cele mai inalte standarde ale calitatii.

Intr-o economie fluctuanta, experienta ne-a invatat sa stabilim relatii pe termen lung, orientate spre sprijinirea obiectivelor de business ale clientilor nostri.

Echipamente pentru legatorii..

Biguire, perforare, echipamente de adunat, legarea cu spirale metalice dublu inelate, productia cartilor cu coperti flexibile, etc….

Adezivi industriali

Adezivi pentru caserare, brosare, adezivi pentru productia ambalajelor, legatorie, etc….

Spirale metalice dublu inelate

Agatatori pentru calendare, spirale metalice in bobina, spirale metalice debitate la dimensiune, spirale metalice taiate A4 sau A5.

Cutite ghilotina....

Baghete contra cutit, cutite pentru ghilotine, cutite pentru industria cauciucului, cutite pentru industria de reciclare, etc….

Ascutirea cutitelor de ghilotina..

Ascutirea cutitelor de ghilotina, ascutirea cutitelor din industria de reciclare, ascutirea cutitelor din industria materialelor plastice, etc…

Echipamente de pliat si lipit

Acesorii pentru masinlile de pliat si lipit, elemente de pliat si lipit, etc…

Pistoale de lipit

Pistoale de lipit mecanice ( batoane termoclei ), pistoale de lipit mecanice ( granule termoclei ), pistolae de lipit pneumatice, etc..

Echipamente de pliat si lipit

Accesorii pentru masinile de pliat si lipit, echipament de pliat si lipit,echipamente de pliat si lipit cutii cu fereastra.