NTS Commerce si Furnizorii

NTS Commerce este o companie specializata in furnizarea de solutii integrate pentru legatoriile de carte si pentru productia de ambalaje.

Am inceput in Bucuresti, prin vanzarea spiralelor metalice dublu inelate si am continuat, la scurt timp, cu adezivi industriali si cutite pentru ghilotinele de hartie. In paralel comertului cu aceste consumabile, l-am adaugat si pe cel cu echipamente de legatorie.

NTS Commerce nu vinde preturi, ci produse

Probabil ca ati auzit de noi, din 1998, si pana azi, fie datorita notorietati furnizorilor nostri: Leuenberger, Menichetti, Planatol, Rilecart, Hagedorn, Reka, Sumbel, Smyth, si altii asemenea, fie marcilor acestora, precum Resicol, Duritan, Termomelt, Meniglue, Planamelt, HM 6010, Vitech alaturi de alte nume cunoscute.

Compania noastra a promovat o abordare a produselor, bazata pe calitatea materiilor prime, pentru a asigura competente la standarde mondiale, furnizand astfel clientiilor nostri produse calitative, menite sa indeplineasca orice cerere existenta si oferind stabilitate recunoscuta in timp.

Datorita valorilor in care credem, am ales sa fim parteneri la bine si la greu furnizoriilor nostri europeni si nu am „tradat” calitatea in detrimentul preturilor.

Din 2009 am inceput sa fim cunoscuti si pentru serviciile de reascutire a cutitelor de ghilotina.

Compania a fost fondata in anul 1931 si inca de atunci a dezvoltat si produs adezivi industriali pentru o gama variata de industrii, crescand constant si stabilindusi o foarte buna reputatie pentru toate produsele sale de inalta calitate.

Povestea producatorului italian a fost fondata in anii 50 si din primul moment acesta s-a facut remarcat prin productia adezivilor de origine animala . Astazi, Menichetti este focalizat pe dezvoltarea si productia cleiurilor (pasta si pulbere), avand o perfecta dispersare si adezivitate si, nu in ultimul rand, respectul pentru mediul inconjurator.

Cu o vechime de peste 80 de ani, este una dintre principalele companii lider in domeniul tehnologiei de lipire si ofera in prezent adezivi de inalta calitate pentru diverse aplicatii. Telul celor de la Planatol este de a combina calitatea deosebita a produselor cu inalta eficienta de procesare.

Spiralele metalice dublu inelate pe care Rilecart le produce sunt, fara indoiala, cele mai elegante si functionale solutii de finisare pentru un spectru larg de produse. Spiralele metalice dublu inelate se produc dintr-un aliaj special de otel si sunt disponibile intr-o mare varietate de culori. Functionalitatea, estetica si productivitatea find prioritare atat pentru noi, cat si pentru dumneavoastra.

Societatea noastra reprezinta si comercializeaza in Romania, cutite de la firma HAGEDORN GmbH din Germania, adica cel mai mare centru de reascutiri cu 8 filiale in toata Germania si, datorita competentelor lor, firma Polar i-a ales ca si furnizor.

Firma  producatoare KANEFUSA din Japonia, despre care se spune ca are cel mai bun HSS din piata dar si cel mai performant cutit din metale dure din lume, VITECH. Particularitatile sale precum placuta LIPITA SI NU SUDATA ce-i prelungeste reascutirea cu aproximativ 7mm, calitatea impecabila a taierii, ii garanteaza cu o viata de aproximativ de 6 ori mai lunga decat a unui cutit din metale dure, gama ECONOMIC.

Producator german de echipamente pentru productie de scoarte, producator prezent in piata de foarte multi ani, participant la toate expozitiile DRUPA si cu vanzari atat in Europa Vestica cat si in America de Nord.

Reka Klebetechnik se mandreste cu productia 100% in Germania, fiind la ora actuala probabil cel mai important producator mondial al momentului, avand o prezenta puternica pe piata europeana si pe cea din SUA.

Echipamente pentru legatorii..

Biguire, perforare, echipamente de adunat, legarea cu spirale metalice dublu inelate, productia cartilor cu coperti flexibile, etc….

Adezivi industriali

Adezivi pentru caserare, brosare, adezivi pentru productia ambalajelor, legatorie, etc….

Spirale metalice dublu inelate

Agatatori pentru calendare, spirale metalice in bobina, spirale metalice debitate la dimensiune, spirale metalice taiate A4 sau A5.

Cutite ghilotina....

Baghete contra cutit, cutite pentru ghilotine, cutite pentru industria cauciucului, cutite pentru industria de reciclare, etc….

Ascutirea cutitelor de ghilotina..

Ascutirea cutitelor de ghilotina, ascutirea cutitelor din industria de reciclare, ascutirea cutitelor din industria materialelor plastice, etc…

Echipamente de pliat si lipit

Acesorii pentru masinlile de pliat si lipit, elemente de pliat si lipit, etc…

Pistoale de lipit

Pistoale de lipit mecanice ( batoane termoclei ), pistoale de lipit mecanice ( granule termoclei ), pistolae de lipit pneumatice, etc..

Echipamente de pliat si lipit

Accesorii pentru masinile de pliat si lipit, echipament de pliat si lipit,echipamente de pliat si lipit cutii cu fereastra.