Despre noi

NTS Commerce

Viziune

Multumim pentru ca ne acordati din timpul dumneavoastra, telul nostru fiind acela de a deveni partenteri de incredere, pe termen lung, atat pentru clientii nostrii, cat si pentru cei noi.

Pentru ca in centrul atentiei noastre sunteti dumneavoastra, clientul , ne dorim ca produsele noastre sa va ofere cel mai inalt grad de calitate . Reprezentam companii din Germania si Italia , tocmai pentru ca experienta pe care au acumulat-o in materie de productie industriala este garantia calitatii .

Suntem adeptii unor relatii de incredere intre companii bazat pe algoritmul castig-castig si stim ca si dumneavoastra va doriti astfel de parteneri de afaceri.

Chiar daca nu avem birouri teritoriale, suntem intotdeauna aproape de partenerii nostrii datorita filosofiei noastre: NTS Commerce nu vinde preturi, ci produse!

Compania noastra a promovat o abordare a produselor, bazata pe increderea materiilor prime, pentru a asigura competente la standarde mondiale, furnizand astfel clientilor nostri produse calitative, menite sa indeplineasca orice cerere existenta si oferind stabilitate recunoscuta in timp.

Echipamente pentru legatorii..

Biguire, perforare, echipamente de adunat, legarea cu spirale metalice dublu inelate, productia cartilor cu coperti flexibile, etc….

Adezivi industriali

Adezivi pentru caserare, brosare, adezivi pentru productia ambalajelor, legatorie, etc….

Spirale metalice dublu inelate

Agatatori pentru calendare, spirale metalice in bobina, spirale metalice debitate la dimensiune, spirale metalice taiate A4 sau A5.

Cutite ghilotina....

Baghete contra cutit, cutite pentru ghilotine, cutite pentru industria cauciucului, cutite pentru industria de reciclare, etc….

Ascutirea cutitelor de ghilotina..

Ascutirea cutitelor de ghilotina, ascutirea cutitelor din industria de reciclare, ascutirea cutitelor din industria materialelor plastice, etc…

Echipamente de pliat si lipit

Acesorii pentru masinlile de pliat si lipit, elemente de pliat si lipit, etc…

Pistoale de lipit

Pistoale de lipit mecanice ( batoane termoclei ), pistoale de lipit mecanice ( granule termoclei ), pistolae de lipit pneumatice, etc..

Echipamente de pliat si lipit

Accesorii pentru masinile de pliat si lipit, echipament de pliat si lipit,echipamente de pliat si lipit cutii cu fereastra.